De kaart

Voorgerechten

Tomaat Burrata


€ 12,00

Rundscarpaccio - Avocadocrème - Kerstomaatjes - Basilicumolie – Pijnboompitten

€ 14,00

Garnaalkroketten (2)

€ 14,00

Tartaar van zalm met zure room en radijsjes

€ 15,00

Hoofdgerechten

Steak tartaar à la façon du chef met fris slaatje en frietjes

€ 21,00

Entrecôte Limousin met fris slaatje en frietjes, pepersaus, champignonsaus of béarnaise

€ 25,00

Lomo Duroc de Batallé (varkensfilet) met tijm-honingmarinade, seizoensgroentjes en puree

€ 25,00

Roodbaarsfilet met stoemp van prei en mosterdsausje

€ 26,00

Nagerechten

Zandtaartje citroen meringue

€ 6,00

Cheese cake rood fruit

€ 7,00

Gerechtjes voor de kindjes

Balletjes in tomatensaus en frietjes

€ 10,00

Kipfilet met appelmoes en frietjes

€ 13,00